VHIC laat organisaties nieuwe manieren zien om de informatiehuishouding van morgen efficiënt te organiseren.  Met een enthousiast team van medewerkers werken wij dagelijks bij verschillende klanten aan deze missie met als uiteindelijke doel dat een organisatie zicht heeft op de informatie in haar organisatie van creatie tot uiteindelijk selectie en bewaring of vernietiging. Hierdoor kan een organisatie beter opereren en verantwoording afleggen over haar handelen.

VHIC doet dit vanuit haar drie pijlers: het adviesbureau, het opleidingsinstituut VHIC Faculty en de VHIC uitgeverij waarbinnen we kennisproducten uitgeven die de bouwstenen vormen voor het goed organiseren en auditen van je informatie- en archiefbeheer.

Eén van deze kennisproducten is ons kwaliteitszorgsysteem voor Informatiebeheer en archivering (IBA). In onze interactieve workshop Kwaliteitszorg tijdens de Archiefdagen gaan wij in op het nut, de noodzaak en de verplichting van het hebben van een kwaliteitssysteem voor informatie- en archiefbeheer en presenteren wij onze visie en onze methodiek. We ontmoeten u graag bij de workshop of bij onze stand tijdens de Archiefdagen!